LOCAȚIE DE LUX

Frumusețea hotelului Sofianu din Râmnicu Vâlcea și standardul ridicat al serviciilor oferite impun facilități care să-i mulțumească chiar și pe oaspeții cei mai pretențioși: camere elegante și spațioase, piscină încalzită, acces gratuit la Wi-Fi , restaurant.

SERVICII DE CALITATE

Grand Hotel Sofianu**** din Râmnicu Vâlcea oferă servicii de calitate superioară cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pregătită să vă depășească în orice moment așteptările.

UNICUL HOTEL-MUZEU DE ARTĂ DIN ROMÂNIA

Restaurantul ART cu ale sale creații unice este locația ideală pentru a savura, într-un cadru intim și plăcut, bucataria româneasca, internațională, vegetariană și dietetică; de la meniul a la carte până la o varietate de bufeturi, creații culinare ale maeștrilor noștri bucătari.

 La terasa ART GALLERY puteți savura cocktail-uri și cafele de cea mai bună calitate. Fiind împrejmuită de Parcul Zăvoi, terasa oferă cea mai frumoasă panoramă oaspeților săi. De asemenea oaspeții se pot bucura și de calitatea sculpturilor - opere de artă, ce cu siguranță le vor încanta privirile.

Poze restaurant

Specialitățile bucătarului

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 depersoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL GALERIA DICAN

TUR VIRTUAL GALERIA DICAN

Aveți posibilitatea să descoperiți cu ajutorul turului virtual, Galeria de artă Dican. Expoziția este constituită din opere de artă ce se schimbă lunar.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL GALERIA ELIADE

TUR VIRTUAL GALERIA ELIADE

Aveți posibilitatea să descoperiți cu ajutorul turului virtual, Galeria de artă Eliade. Expoziția este constituită din opere de artă ce se schimbă bianual.

Vezi tur →
SCROLL TO TOP