LOCAȚIE DE LUX

Frumusețea hotelului Sofianu din Râmnicu Vâlcea și standardul ridicat al serviciilor oferite impun facilități care să-i mulțumească chiar și pe oaspeții cei mai pretențioși: camere elegante și spațioase, piscină încalzită, acces gratuit la Wi-Fi , restaurant.

SERVICII DE CALITATE

Grand Hotel Sofianu**** din Râmnicu Vâlcea oferă servicii de calitate superioară cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pregătită să vă depășească în orice moment așteptările.

UNICUL HOTEL-MUZEU DE ARTĂ DIN ROMÂNIA

GRAND HOTEL SOFIANU deține o sală multifuncțională pentru congrese, simpozioane și banqueting, unde lucrările de artă expuse se schimbă anual.

De-asemenea pentru evenimente care implică un număr mai mic de participanți, GRAND HOTEL SOFIANU vine în întampinarea nevoilor dumneavoastră punându-vă la dispoziție ART Restaurant. 

Pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie de neuitat vă punem la dispoziție un manager de evenimente dedicat evaluării în detaliu a cerințelor dumneavoastră.

Capacitățile sălilor

ART Restaurant ------ 200 locuri

ART Restaurant I ----  80 locuri

ART Restaurant II --- 120 locuri

Sala Granit (Isis) ----- 60 locuri

Sala Dican ------------- 50 locuri

ART Gallery I --------- 300 locuri

ART Gallery II -------- 350 locuri

ART Gallery ---------- 700 locuri

 

De asemenea vă putem pune la dispoziție:

  • 2 saloane pentru întalniri de afaceri cu o capacitate de maxim 16 persoane fiecare;
  • sală de petreceri piscină;
  • sală de joacă și petreceri pentru copii cu 50 de locuri disponibile;
  • terasă.

 

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 depersoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL GALERIA DICAN

TUR VIRTUAL GALERIA DICAN

Aveți posibilitatea să descoperiți cu ajutorul turului virtual, Galeria de artă Dican. Expoziția este constituită din opere de artă ce se schimbă lunar.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL GALERIA ELIADE

TUR VIRTUAL GALERIA ELIADE

Aveți posibilitatea să descoperiți cu ajutorul turului virtual, Galeria de artă Eliade. Expoziția este constituită din opere de artă ce se schimbă bianual.

Vezi tur →
SCROLL TO TOP