LOCAȚIE DE LUX

Frumusețea hotelului Sofianu din Râmnicu Vâlcea și standardul ridicat al serviciilor oferite impun facilități care să-i mulțumească chiar și pe oaspeții cei mai pretențioși: camere elegante și spațioase, piscină încalzită, acces gratuit la Wi-Fi , restaurant.

SERVICII DE CALITATE

Grand Hotel Sofianu**** din Râmnicu Vâlcea oferă servicii de calitate superioară cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pregătită să vă depășească în orice moment așteptările.

UNICUL HOTEL-MUZEU DE ARTĂ DIN ROMÂNIA

Centru de Expoziții și Evenimente Sofianu vă pune la dispoziție 4 săli pentru găzduirea de nunți, botezuri, evenimente, prezentări, cursuri, traininguri pentru firme și organizații din absolut toate domeniile, inclusiv petreceri, onomastici, mese festive etc.

 

  Theater Balroom Târguri și Expoziții

Sala de Evenimente și
Expoziții – Royal

700 persoane 300 persoane 500 mp

Sala de Evenimente și
Expoziții - Silver

700 persoane 300 persoane 540 mp

Sala de Evenimente și
Expoziții - Princess

300 persoane 200 persoane 400 mp
TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 depersoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL GALERIA DICAN

TUR VIRTUAL GALERIA DICAN

Aveți posibilitatea să descoperiți cu ajutorul turului virtual, Galeria de artă Dican. Expoziția este constituită din opere de artă ce se schimbă lunar.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL GALERIA ELIADE

TUR VIRTUAL GALERIA ELIADE

Aveți posibilitatea să descoperiți cu ajutorul turului virtual, Galeria de artă Eliade. Expoziția este constituită din opere de artă ce se schimbă bianual.

Vezi tur →
SCROLL TO TOP