23/01/2019
24/01/2019
Web Master

Web Master

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Queen Room

Published in Camere disponibile la Grand Hotel Sofianu

Camerele Queen sunt luminoase, spațioase, mobilate classic și sunt doatate cu pat matrimonial extra-large. Camerele au vedere spre oraș oferind o priveliște de ansamblu asupra centrului civic. Baia este modernă și are finisaje de calitate, este dotată cu cabină de duș, oglindă pentru cosmetică, uscător de păr, halat de baie și papuci.

Mai multe detalii

Apartament Royal

Published in Camere disponibile la Grand Hotel Sofianu

Apartamentul Prezident are o suprafață de 80 mp, vedere spre parcul Zăvoi, și este dotată cu un pat matrimonial extra-large cu dimensiunea de 200×200 cm. Confortul este sporit datorită spațiului generos care poate acomoda până la 3 persoane. Suita este mobilată în stil clasic, iar picturile dau identitate spațiului, fiind un concept original al unicului hotel – muzeu de artă din România. Baia este modernă și are finisaje de calitate, este dotată cu cadă cu hidromasaj, oglindă pentru cosmetică, uscător de păr, halat de baie și papuci.

Mai multe detalii

Sală de fitness

Published in Facilități

Sala de fitnes este localizată în cadrul centrului spa și pune la dispozitie cele lai profesionale echipmente de cardio pentru clienții nostri.

Programul de funcționare este de la ora 08:00 la 22:00

Mai multe detalii
Abonează-te la acest flux RSS