20/04/2024
21/04/2024
Web Master

Web Master

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Camera Junior Suite

Published in Camere disponibile la Grand Hotel Sofianu

Camerele Junior Suite, cu o suprafață de 30 mp, având în dotare două paturi, unul matrimonial si unul de o persoana, foarte confortabile. Camerele sunt luminoase și spațioase, cu vedere spre oraș oferind o priveliște de ansamblu asupra centrului civic. Camera este dotata cu SMART TV, telefon, internet wireless, birou si facilitati de facut cafea sau ceai. Baia este modernă și are finisaje de calitate, este dotată cu cabină de duș, oglindă pentru cosmetică, uscător de păr, halat de baie și papuci.

Mai multe detalii

Queen Room

Published in Camere disponibile la Grand Hotel Sofianu

Camerele Queen, cu o suprafață de 30 mp, având în dotare două paturi, unul matrimonial si unul de o persoana, foarte confortabile. Camerele sunt luminoase și spațioase, cu vedere spre oraș oferind o priveliște de ansamblu asupra centrului civic. Camera este dotata cu SMART TV, telefon, internet wireless, birou si facilitati de facut cafea sau ceai. Baia este modernă și are finisaje de calitate, este dotată cu cabină de duș, oglindă pentru cosmetică, uscător de păr, halat de baie și papuci.

Mai multe detalii

Apartament Royal

Published in Camere disponibile la Grand Hotel Sofianu

Apartamentul Royal are o suprafață de 80 mp, vedere spre parcul Zăvoi, și este dotată cu un pat matrimonial extra-large cu dimensiunea de 200×200 cm. Confortul este sporit datorită spațiului generos. Suita este mobilată în stil clasic, iar picturile dau identitate spațiului, fiind un concept original al unicului hotel – muzeu de artă din România. Camera este dotata cu SMART TV, telefon, internet wireless, birou si facilitati de facut cafea sau ceai. Baia este modernă și are finisaje de calitate, este dotată cu cadă cu hidromasaj, oglindă pentru cosmetică, uscător de păr, halat de baie și papuci.

Mai multe detalii

Sală de fitness

Published in Facilități

Sala de fitnes este localizată în cadrul centrului spa și pune la dispozitie cele lai profesionale echipmente de cardio pentru clienții nostri.

Sala de fitness este deschisă pentru clienții cazați în hotel.

Tarif de acces unic la sala de fitnes, saună și piscină este de 40 lei/persoană/zi și nu este inclus în tariful de cazare.

Mai multe detalii
Abonează-te la acest flux RSS