LOCAȚIE DE LUX

Frumusețea hotelului Sofianu din Râmnicu Vâlcea și standardul ridicat al serviciilor oferite impun facilități care să-i mulțumească chiar și pe oaspeții cei mai pretențioși: camere elegante și spațioase, piscină încalzită, acces gratuit la Wi-Fi , restaurant.

SERVICII DE CALITATE

Grand Hotel Sofianu**** din Râmnicu Vâlcea oferă servicii de calitate superioară cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pregătită să vă depășească în orice moment așteptările.

UNICUL HOTEL-MUZEU DE ARTĂ DIN ROMÂNIA

TUR VIRTUAL RECEPȚIE

TUR VIRTUAL RECEPȚIE

Aveți posibilitatea să vedeți și să vă convingeți de faptul că Grand Hotel Sofianu**** Râmnicu Vâlcea este un hotel deosebit unde puteți petrece clipe de neuitat în confort exclusiv și în același timp vă delectați cu numeroasele tablouri și sculpturi găzduite.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY a Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 depersoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL LIVING APARTAMENT

TUR VIRTUAL LIVING APARTAMENT

Apartamentul Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea este format din dormitor matrimonial, living, baie proprie cu hidromasaj, clima și încălzire individuală reglabilă, sistem de acces camera electronic, seif, TV cu programe locale, naționale și internaționale, telefon direct, internet prin fibră optică și wireless, minibar și uscător de păr.

Vezi tur →

GALERIE FOTO

Galeria cuprinde fotografii realizate la Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea cu operele expuse în hotel. Operele de arta vor fi schimbate lunar, bianual si anual, in functie de specificul galeriei. Vom afișa aici cele mai noi fotografii din cadrul expunerilor.

vezi mai multe fotografii →
GALERIA DE ARTĂ DICAN

GALERIA DE ARTĂ DICAN

GALERIA DE ARTĂ ELIADE

GALERIA DE ARTĂ ELIADE

ARTĂ MONUMENTALĂ

ARTĂ MONUMENTALĂ

Despre hotel

GRAND HOTEL SOFIANU **** unicul hotel muzeu de artă din România, unde puteți petrece clipe de neuitat în confortul exclusiv pe care hotelul nostru îl oferă și în același timp vă delectați cu numeroasele tablouri și sculpturi găzduite.

Hotelul este localizat în Râmnicu Vâlcea, la 300 m de centrul orașului, în Parcul Zavoi, locul în care s-a întonat pentru prima dată Imnul României.

Fiind împrejmuit de cel mai mare parc al orașului - Parcul Zăvoi, terasa oferă cea mai frumoasă panoramă a Râmnicului. De-asemenea oaspeții se pot bucura și de calitatea sculpturilor - opere de artă, ce cu siguranță le vor încânta privirile.

Atracții turistice

GRAND HOTEL SOFIANU**** din Râmnicu Vâlcea este situat în mijlocul stațiunilor Călimanești, Căciulata, Olănești, Voineasa, Băile Govora, făcându-l un loc ideal pentru afaceri și tratament.

Oaspeții noștri se pot bucura de renumitele obiective turistice ale județului: mănăstiri (Arnota, Bistrița, Boia, Cozia, Cornetu, Dintr-un Lemn, Frăsinei, Govora, Hurezi, Mamu, Stănișoara, Turnu), schituri (Bradu, Dobrușa, Jgheaburi, Lacul Frumos, Ostrov, Pahomie, Pătrunsa, Troianu) și nu în ultimul rând podgoriile din Drăgășani.

Vă putem pune la dispoziție un microbuz Mercedes cu 19 locuri, clasificat la 3 stele.

BALNEOMEDCENTER

Spitalul BalneoMedCenter continuă buna tradiție balneoclimaterică a zonei de nord a județului Vâlcea. Spitalul beneficiază de factori naturali importanți fiind in imediata apropiere a Salinei Naturale Ocnele Mari, beneficiind de efectele curative al apelor minerale de la Călimănești si al apelor sărate de la Ocnele Mari.

CENTRU DE EXPOZIȚII ȘI EVENIMENTE

Cea mai mare locaţie din judeţul Vâlcea dedicată organizărilor de târguri şi expoziţii, nunţi şi botezuri, evenimente corporate, concerte, spectacole, conferinţe şi congrese. In incinta Centrului de Expozitii și Evenimente veți găsi 4 sali de evenimente de mare capacitate, pub-ul "La Cascada" si 18.000 mp pentru targuri si expozitii in aer liber.

SCROLL TO TOP