LOCAȚIE DE LUX

Frumusețea hotelului Sofianu din Râmnicu Vâlcea și standardul ridicat al serviciilor oferite impun facilități care să-i mulțumească chiar și pe oaspeții cei mai pretențioși: camere elegante și spațioase, piscină încalzită, acces gratuit la Wi-Fi , restaurant.

SERVICII DE CALITATE

Grand Hotel Sofianu**** din Râmnicu Vâlcea oferă servicii de calitate superioară cu ajutorul unei echipe de profesionişti, pregătită să vă depășească în orice moment așteptările.

UNICUL HOTEL-MUZEU DE ARTĂ DIN ROMÂNIA

TUR VIRTUAL RECEPȚIE

TUR VIRTUAL RECEPȚIE

Aveți posibilitatea să vedeți și să vă convingeți de faptul că Grand Hotel Sofianu**** Râmnicu Vâlcea este un hotel deosebit unde puteți petrece clipe de neuitat în confort exclusiv și în același timp vă delectați cu numeroasele tablouri și sculpturi găzduite.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

TUR VIRTUAL SALA ART GALLERY

Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY a Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 depersoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting.

Vezi tur →
TUR VIRTUAL LIVING APARTAMENT

TUR VIRTUAL LIVING APARTAMENT

Apartamentul Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea este format din dormitor matrimonial, living, baie proprie cu hidromasaj, clima și încălzire individuală reglabilă, sistem de acces camera electronic, seif, TV cu programe locale, naționale și internaționale, telefon direct, internet prin fibră optică și wireless, minibar și uscător de păr.

Vezi tur →

GALERIE FOTO

Galeria cuprinde fotografii realizate la Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea cu operele expuse în hotel. Operele de arta vor fi schimbate lunar, bianual si anual, in functie de specificul galeriei. Vom afișa aici cele mai noi fotografii din cadrul expunerilor.

vezi mai multe fotografii →
GALERIA DE ARTĂ DICAN

GALERIA DE ARTĂ DICAN

GALERIA DE ARTĂ ELIADE

GALERIA DE ARTĂ ELIADE

ARTĂ MONUMENTALĂ

ARTĂ MONUMENTALĂ

Despre hotel

Experimentați un concept complet nou, un hotel în care oaspeții se pot bucura de un mix inedit de cultură, artă, sport, ospitalitate, un etalon al calitații serviciilor.

Grand Hotel Sofianu, este unicul hotel-muzeu de artă din Romania, situat în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, ce are o suprafață de aprox. 17 hectare, și la doar 300 metri de centrul orașului. Acesta găzduiește operele celor mai reprezentativi 500 de artiști plastici români.

Cele 61 de camere decorate clasic, dispun de toate facilitățile unui hotel modern, inclusiv aer condiționat, minibar,  TV cu ecran plat și canale internaționale, acces cu cartelă, seif, internet Wifi și pe cablu, recepție 24/24, ATM.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscina hotelului, saună uscată, saună umedă, Internet Wifi și parcare privată, supravegheată permanent.

La parterul hotelului se află ART Bar-ul și restaurantul Four Seasons unde barmanii și maeștri noștri bucătari vă oferă un meniu contemporan rafinat și un mic dejun în stil bufet. La cerere se pot prepara mâncăruri vegetariene şi dietetice. Terasa restaurantului, înconjurată de parcul Zăvoi, este locul unde se pot savura bauturi alcoolice și răcoritoare, cafea, ceai, precum și preparate culinare românești și internaționale.

În interiorul hotelului se află un centru wellness ce cuprinde: piscină interioară încălzită, dotată cu instalație de înot contracurent, saună uscată, saună umedă, centru de masaj și hidromasaj, sală de fitness dotată cu echipamente cardio profesionale.

În exterior, în interiorul parcului vă așteaptă piste de alergat, 2 zone de fitness în aer liber, iar pentru copii sunt 6 locuri de joacă și un skatepark. În imediata vecinătate a parcului se află un teren de fotbal și 4 terenuri de tenis de câmp ce pot fi închiriate cu ora.

Hotelul se află în mijlocul renumitelor stațiuni balneoclimaterice Călimănești, Băile Olănești și Govora și la 7 km de Salina Ocnele Mari. Pe o rază de 45 km de hotel se află și renumitele mănăstiri și schituri cum ar fi: Mănăstirea Cozia (23 km), Mănăsirea Frăsinei (24 km), Mănăstirea dintr-un Lemn (27 km), Mănăstirea Surpatele (31 km), Mănăstirea Bistrița (45 km), Mănăstirea Arnota (50 km), Mănăstirea Hurezi (45 km), precum și renumitele podgorii din Drăgășani.

Pentru organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau întâlniri, hotelul pune la dispoziție 5 săli foarte versatile, putând găzdui o varietate mare de evenimente corporate sau personale. Hotelul dispune de o sală grandioasă, Art Gallery, cu o suprafață de 550 mp și capacitatea maximă de 800 de locuri, perfectă pentru evenimente cu mulți invitați, dotată cu instalații de sonorizare și lumini.

BALNEOMEDCENTER

Spitalul BalneoMedCenter continuă buna tradiție balneoclimaterică a zonei de nord a județului Vâlcea. Spitalul beneficiază de factori naturali importanți fiind in imediata apropiere a Salinei Naturale Ocnele Mari, beneficiind de efectele curative al apelor minerale de la Călimănești si al apelor sărate de la Ocnele Mari.

CENTRU DE EXPOZIȚII ȘI EVENIMENTE

Cea mai mare locaţie din judeţul Vâlcea dedicată organizărilor de târguri şi expoziţii, nunţi şi botezuri, evenimente corporate, concerte, spectacole, conferinţe şi congrese. In incinta Centrului de Expozitii și Evenimente veți găsi 4 sali de evenimente de mare capacitate, pub-ul "La Cascada" si 18.000 mp pentru targuri si expozitii in aer liber.

SCROLL TO TOP