Tel / Fax:
+40.350.431.697 l +40.350.431.691
+40.758.287.242 l +40.771.893.354

 

Receptie si rezervari: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Evenimente si contractari: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Departamentul contabilitate: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Departamentul aprovizionare: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.hotelsofianu.ro
www.facebook.com/hotelsofianu


Protectia Consumatorilor – A.N.P.C.

Grand Hotel Sofianu **** Râmnicu Vâlcea

Bine ati venit la GRAND HOTEL SOFIANU **** unicul hotel muzeu de arta din Romania, unde puteti petrece clipe de neuitat în confortul exclusiv pe care hotelul nostru îl ofera si în acelasi timp va delectati cu numeroasele tablouri si sculpturi gazduite.

Hotelul este localizat în Râmnicu Vâlcea, la 300 m de centrul orasului, in Parcul Zavoi, locul in care s-a intonat pentru prima data Imnul României.

Pe langa atractiile din zona, precum Manastirea Frasinei, Statiunea Baile Olanesti sau Statiunea Calimanesti, Grand Hotel Sofianu din Ramnicu Valcea ofera cazare la superlativ, intr-un mediu de calitate si lux, cu camere dotate ultramodern si cu un personal profesionist.

De ce unicat?

GRAND HOTEL SOFIANU ****  se bucura de intaietate, fiind unicul hotel muzeu de arta din Romania si detine o mare colectie de opere de arta, picturi si sculpturi (peste 1000 de lucrari) ale celor mai renumiti artisti din Romania.

Acestea sunt expuse în mai multe galerii ale hotelului, sub forma unui ciclu de expozitii, unde operele de arta vor fi schimbate lunar, bianual si anual, in functie de specificul galeriei.
Dintre acestia amintim:
Barsanu Silviu, Beloescu Calin, Cosor Viorel, Covataru Dan, Dican Gheorghe, Gaghel Maria, Oprisan Letitia, Popescu Margareta, Popescu Paul, Salisteanu Ion, Serban Dumitru, Stancu Daniel, Talmus Stefan, Tomaselli Angela, Voinea Ilarion, Voinea Marcel s.a.m.d.

Fiind imprejmuit de cel mai mare parc al orasului - Parcul Zavoi, terasa ofera cea mai frumoasa panorama a Ramnicului. De-asemenea oaspetii se pot bucura si de calitatea sculpturilor - opere de arta, ce cu siguranta le vor incanta privirile.

 

 

Tur virtual Receptie Grand Hotel Sofianu:

 

Tur virtual Centru de recuperare medicala si reumatologie:

Tur virtual Sala Art Gallery:

 

 

Tur virtual Living Apartament:

 

 

www.hotelsofianu.ro