Tel / Fax:
+40.350.431.697 l +40.350.431.691
+40.758.287.242 l +40.771.893.354

 

Receptie si rezervari: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Evenimente si contractari: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Departamentul contabilitate: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Departamentul aprovizionare: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.hotelsofianu.ro
www.facebook.com/hotelsofianu


Protectia Consumatorilor – A.N.P.C.

Grand Hotel Sofianu **** Râmnicu Vâlcea

Bine ați venit la GRAND HOTEL SOFIANU **** unicul hotel muzeu de artă din România, unde puteți petrece clipe de neuitat în confortul exclusiv pe care hotelul nostru îl oferă și în același timp vă delectați cu numeroasele tablouri și sculpturi găzduite.

Hotelul este localizat în Râmnicu Vâlcea, la 300 m de centrul orașului, în Parcul Zavoi, locul în care s-a întonat pentru prima dată Imnul României.

Pe langă atracțiile din zonă, precum Mănăstirea Frăsinei, Stațiunea Băile Olănești sau Stațiunea Călimanești, Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea oferă cazare la superlativ, într-un mediu de calitate și lux, cu camere dotate ultramodern și cu un personal profesionist.

De ce unicat?

GRAND HOTEL SOFIANU ****  se bucură de întaietate, fiind unicul hotel muzeu de artă din România și deține o mare colecție de opere de artă, picturi și sculpturi (peste 1000 de lucrări) ale celor mai renumiti artiști din România.

Acestea sunt expuse în mai multe galerii ale hotelului, sub forma unui ciclu de expozitii, unde operele de arta vor fi schimbate lunar, bianual si anual, in functie de specificul galeriei.
Dintre acestia amintim:
Barsanu Silviu, Beloescu Calin, Cosor Viorel, Covataru Dan, Dican Gheorghe, Gaghel Maria, Oprisan Letitia, Popescu Margareta, Popescu Paul, Salisteanu Ion, Serban Dumitru, Stancu Daniel, Talmus Stefan, Tomaselli Angela, Voinea Ilarion, Voinea Marcel s.a.m.d.

Fiind împrejmuit de cel mai mare parc al orașului - Parcul Zăvoi, terasa oferă cea mai frumoasă panoramă a Râmnicului. De-asemenea oaspeții se pot bucura și de calitatea sculpturilor - opere de artă, ce cu siguranță le vor încânta privirile.

 

 

Tur virtual Receptie Grand Hotel Sofianu:

 

Tur virtual Centru de recuperare medicala si reumatologie:

Tur virtual Sala Art Gallery:

 

 

Tur virtual Living Apartament:

 

 

www.hotelsofianu.ro